dienst

schilderstechnieken

De juiste techniek voor uw woning.

Dankzij nieuwe schildertechnieken is het tegenwoordig ook mogelijk om bijzondere effecten op uw muren te verkrijgen. Met behulp van de spaan, de blokborstel, zeemvel en een gewone rol creëert RVE een bijzondere structuur op uw muur.

Mortex

Mortex
Aqua sensa
Stoopen en meeuws
Novacolor

Deze minerale micro-mortel, met name gemaakt van natuurlijke kalk. De MORTEX bekleding, waterdicht in de massa, heeft zich ontwikkeld tot esthetiek en creativiteit, dankzij het oneindige spel van kleuren en mogelijke effecten.

stucwerk

Stuc Deco is een hoogwaardige, decoratieve minerale stuc , die kan toegepast worden op bijna elke stevige ondergrond in goede staat, zoals bezetting, chape, beton of tegels. Het is bijzonder geschikt voor renovaties van badkamers en oude tegelvloeren, maar ook op wanden en werkbladen in de keuken of de badkamer.

Doordat de laagdikte zeer gering is kunnen bij renovaties bestaande deuren en plinten intact worden gelaten en bestaande ondergronden zoals tegels kunnen blijven zitten.

Leem

Leem uw minerale afwerkpleister – laat uw huis ademen. 

Dit is een dungelaagde afwerkpleister op basis van leem (klei). Het is eenvoudig aan te brengen en werkt zowel op oud pleisterwerk (op kalk-, gips- of leembasis) als op plaatmateriaal.

Interesse in één van onze schildertechnieken?
Neem dan hier contact op met RVE Schildersbedrijf.